DDR5 RAM SUNUCULAR STOKTA
Her web sitesinin ziyaretçiler tarafından erişilebilir olması için web barındırma ihtiyacı vardır, bu nedenle her web sitesi sahibinin bir sunucuya da erişmesi gerekir. Sunucu kurma veya yönetme gibi işlemler bu alanda teknik bilgi gerektirir ve günlük kullanıcıların gerçekleştiremeyeceği işlemlerdir. Günlük internet kullanıcılarının bir sunucuya sahip olmasını, web sitesini yayınlamasını ve o siteyi yönetmesini kolaylaştıran kontrol panelleri vardır. Kontrol panellerini kullanarak, sıradan kullanıcılar, tek bir kod satırı yazmadan İnternette çevrimiçi kimliklerini oluşturabilirler. Aynı zamanda en popüler kontrol panellerinden biri olan Plesk, alan adı yönetimi, e-posta yönetimi, FTP yönetimi, üçüncü parti uygulamaların yönetimi gibi araçlarıyla sunucu ve site yönetimini herkes için son derece kolay hale getiriyor.
Dünyada çok yaygın olarak kullanılan Plesk nedir sorusunun cevabı ise: Bugün internette yaşayan 11 milyondan fazla site Plesk paneli ile yönetiliyor. Mobil cihazlarla uyumlu Günümüzde bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar ile neredeyse her şey için kullanılabilir. Plesk'in sunduğu mobil uygulama ile kullanıcılar, kontrol paneline cep telefonlarından veya tabletlerinden ulaşabilirler. Özellikle hareket halindeki kullanıcılar için bu işlemlerin bir mobil cihazdan yapılabilmesi son derece önemlidir. Bilgisayardan daha küçük ekranlar için Geliştirilen bu uygulama ile bilgisayardan yapılabilecek her şeyi yapmak mümkün. Mobil uygulama üzerinden izleme işlevi de vardır. Bu özellik ile kullanıcılar sunucuların durumunu görebilir ve bir sorun varsa bunun neden ve ne zaman olduğu gibi bilgilere ulaşabilirler.
Ticari siteler Plesk Panel’in sunduğu araçlarla hem kendi güvenliğini hem de sitenin güvenliğini sağlar. Sürekli çalışan Fail2ban yazılımı ile sunucu saldırıları engellenir ve kötü niyetli ziyaretçiler de devre dışı bırakılır. Ayrıca ModSecurity güvenlik duvarı sayesinde kullanıcılar kendi kurallarını güvenlik duvarına ekleyebilmektedir. Plesk kontrol paneli, şifreleme için kendi SSL sertifikasını kullanır.
Bilgi bankasını detaylı olarak incelediniz, fakat ihtiyacınız olan bilgiyi bulamıyorsanız,
Bir Destek Talebi Oluşturun.